google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

Ajándékszett - JUST ADD WINE

28.90 RON
Ellenőrizd a szállítási időt
Ajándékszett - JUST ADD WINE   Hosszú, fárasztó napja volt és jól esne egy kis relaxálás? Töltsön meg egy kádat meleg vízzel, tegye fel a kedvenc zenéjét, gyújtson meg egy gyertyát, dobjon a vízbe egy illatos, habzó fürdőbombát és töltsön magának egy pohár finom bort (kiskorúak szörpöt)! A szett 2 db 100g-os fürdőbombát tartalmaz. Az AnyLab illatos, habzó, színesen pezsgő furdőbombái a legnagyobb szeretettel készült kézműves termékek. Vegyen egy forró fürdőt és merüljön el az otthoni spa élményben. A fürdőbombákban levő kókusz-, kakaó-, shea vajak megpuhítják, kényeztetik a bőrét, miközben élvezheti a kellemes illatú esszenciális olajak vagy kozmetikai parfümök elegyét. Termékünk bevizsgált és biztonságos. A kádban sem hagy maga után zsíros vagy színes lerakódást. Használat: Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait. Csak külső használatra! 3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó! Háziállatok elől elzárva tartandó. Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó. Összetevők / INCI: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 80, Mica színezék, Kozmetikai színezék   Minden összetevő megbízható, ellenőrzött forrásból származik.

Ajándékszett - JUST ADD WINE

 

Hosszú, fárasztó napja volt és jól esne egy kis relaxálás? Töltsön meg egy kádat meleg vízzel, tegye fel a kedvenc zenéjét, gyújtson meg egy gyertyát, dobjon a vízbe egy illatos, habzó fürdőbombát és töltsön magának egy pohár finom bort (kiskorúak szörpöt)!

A szett 2 db 100g-os fürdőbombát tartalmaz.

Az AnyLab illatos, habzó, színesen pezsgő furdőbombái a legnagyobb szeretettel készült kézműves termékek. Vegyen egy forró fürdőt és merüljön el az otthoni spa élményben. A fürdőbombákban levő kókusz-, kakaó-, shea vajak megpuhítják, kényeztetik a bőrét, miközben élvezheti a kellemes illatú esszenciális olajak vagy kozmetikai parfümök elegyét. Termékünk bevizsgált és biztonságos.

A kádban sem hagy maga után zsíros vagy színes lerakódást.


Használat:

Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait.

Csak külső használatra!

3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó!

Háziállatok elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó.


Összetevők / INCI:

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 80, Mica színezék, Kozmetikai színezék

 

Minden összetevő megbízható, ellenőrzött forrásból származik.RON
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás