google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

Ajándékszett - MAGIC MAN

28.90 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Ajándékcsomag

Ajándékszett - MAGIC MEN

 

Lepje meg párját, testvérét, barátját, férfi családtagjait egy, illatos, habzó fürdőbombákat tartalmazó ajándékszettel, és csaljon mosolyt az arcukra!

Mutassa meg szeretteinek, hogy mennyire különlegesek az Ön számára!

A szett 2 db 100g-os fürdőbombát tartalmaz.

Az AnyLab illatos, habzó, színesen pezsgő furdőbombái a legnagyobb szeretettel készült kézműves termékek. Vegyen egy forró fürdőt és merüljön el az otthoni spa élményben. A fürdőbombákban levő kókusz-, kakaó-, shea vajak megpuhítják, kényeztetik a bőrét, miközben élvezheti a kellemes illatú esszenciális olajak vagy kozmetikai parfümök elegyét. Termékünk bevizsgált és biztonságos.

A kádban sem hagy maga után zsíros vagy színes lerakódást.


Használat:

Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait.

Csak külső használatra!

3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó!

Háziállatok elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó.


Összetevők / INCI:

<span "="">Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 80, Mica színezék, Kozmetikai színezék

Minden összetevő megbízható, ellenőrzött forrásból származik.

 

 
Ajándékszett - MAGIC MEN   Lepje meg párját, testvérét, barátját, férfi családtagjait egy, illatos, habzó fürdőbombákat tartalmazó ajándékszettel, és csaljon mosolyt az arcukra! Mutassa meg szeretteinek, hogy mennyire különlegesek az Ön számára! A szett 2 db 100g-os fürdőbombát tartalmaz. Az AnyLab illatos, habzó, színesen pezsgő furdőbombái a legnagyobb szeretettel készült kézműves termékek. Vegyen egy forró fürdőt és merüljön el az otthoni spa élményben. A fürdőbombákban levő kókusz-, kakaó-, shea vajak megpuhítják, kényeztetik a bőrét, miközben élvezheti a kellemes illatú esszenciális olajak vagy kozmetikai parfümök elegyét. Termékünk bevizsgált és biztonságos. A kádban sem hagy maga után zsíros vagy színes lerakódást. Használat: Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait. Csak külső használatra! 3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó! Háziállatok elől elzárva tartandó. Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó. Összetevők / INCI: <span "="">Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 80, Mica színezék, Kozmetikai színezék Minden összetevő megbízható, ellenőrzött forrásból származik.    
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás