google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Black Flower Bouquet - lumânare parfumată

169.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Verifică termen de livrare
Răsfăți simțurile cu un parfum subtil, dar atrăgător al lumânării Blossom Bowl Candle cu parfum floral, conceput pentru a crea o atmosferă caldă și elegantă în casa ta!  Una dintre caracteristicile deosebite ale acestei lumânări, este reprezentată de decorațiunea de flori din ceară. Acestea sunt atent lucrate manual și adaugă o notă elegantă produsului. Dacă cauți un produs, care să-ți completze decorul de casă, această lumânare va fi o alegere bună și cu siguranță îți va impresiona oaspeții. Această lumânare este parfumată cu o aromă florală delicată și răcoritoare. Parfumul este selectat atent, pentru a crea o atmosferă luxoasă și primitoare.  Lumânările noastre sunt fabricate din ceară 100% naturală de soia, care este ecologică și durabilă. Pentru noi, este foarte important mediul înconjurător, iar produsele noastre reflectă acest lucru prin faptul că nu conțin substanțe chimice și aditivi dăunători. De asemenea, lumânările fiind din ceară naturală ard mai curat și mai mult timp decât lumânările tradiționale din ceară de parafină. Alegeți acest produs și experimentați arderea lumânărilor naturale, de lux. Masuratori : Recipient ceramica 15 x 6 cm  Greutate neta aprox 350 g. Timp de ardere aprox 100 ore Instructiuni de folosire : Tăiați cu grijă fitilul la aprox. 5-8 mm , chiar înainte de fiecare ardere.  Sesiunea de ardere a unei lumânări poate dura până la 2-3 ore maxim. După ardere este indicat să lăsați lumânarea până când devine solidă, pe o suprafață plană. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă nesupravegheată și nu  lăsați la îndemâna copiilor sau în apropierea animalelor  de casă.  Evitați așezarea lumânărilor aprinse pe direcția curenților de aer, lângă o fereastră sau o ușă deschisă.  Timpul de ardere a unei lumânări este estimat. Acesta nu poate fi determinat niciodată cu exactitate, deoarece este influențat de condițiile atmosferice, de curenții de aer sau de temperatura din mediul înconjurător.

Răsfăți simțurile cu un parfum subtil, dar atrăgător al lumânării Blossom Bowl Candle cu parfum floral, conceput pentru a crea o atmosferă caldă și elegantă în casa ta! 

Una dintre caracteristicile deosebite ale acestei lumânări, este reprezentată de decorațiunea de flori din ceară. Acestea sunt atent lucrate manual și adaugă o notă elegantă produsului. Dacă cauți un produs, care să-ți completze decorul de casă, această lumânare va fi o alegere bună și cu siguranță îți va impresiona oaspeții.

Această lumânare este parfumată cu o aromă florală delicată și răcoritoare. Parfumul este selectat atent, pentru a crea o atmosferă luxoasă și primitoare. 

Lumânările noastre sunt fabricate din ceară 100% naturală de soia, care este ecologică și durabilă. Pentru noi, este foarte important mediul înconjurător, iar produsele noastre reflectă acest lucru prin faptul că nu conțin substanțe chimice și aditivi dăunători. De asemenea, lumânările fiind din ceară naturală ard mai curat și mai mult timp decât lumânările tradiționale din ceară de parafină.

Alegeți acest produs și experimentați arderea lumânărilor naturale, de lux.

Masuratori :

Recipient ceramica 15 x 6 cm 

Greutate neta aprox 350 g.

Timp de ardere aprox 100 ore

Instructiuni de folosire :

Tăiați cu grijă fitilul la aprox. 5-8 mm , chiar înainte de fiecare ardere. 

Sesiunea de ardere a unei lumânări poate dura până la 2-3 ore maxim.

După ardere este indicat să lăsați lumânarea până când devine solidă, pe o suprafață plană.

Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă nesupravegheată și nu  lăsați la îndemâna copiilor sau în apropierea animalelor  de casă. 

Evitați așezarea lumânărilor aprinse pe direcția curenților de aer, lângă o fereastră sau o ușă deschisă. 

Timpul de ardere a unei lumânări este estimat. Acesta nu poate fi determinat niciodată cu exactitate, deoarece este influențat de condițiile atmosferice, de curenții de aer sau de temperatura din mediul înconjurător.Expediere și livrare colete

Taxe de expediere și livrare - România

Pe teritoriul României expediem gratuit comenzile cu produse în valoare peste 250 lei*.

Pentru orice comandă sub 250 lei, taxa de expediere a coletului este 19 lei (cu TVA inclus).

Pentru expedierea coletelor folosim companiile de curierat rapid DPD și Cargus.
În perioadele cu reduceri speciale sau de sărbători, livrările pot să dureze 2-3 zile sau chiar mai mult.

*Aceste taxe de expediere standard nu se aplică pentru clienții business și pentru comenzile speciale sau cele cu un volum/greutate foarte mare.

RON
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare