google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

Calming Lavender Fürdőbomba - 100g

12.00 RON
Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Fürdőbomba

Calming Lavender Fürdőbomba - 100g

Pezsgő, szódabikarbónás szépségeink semmihez sem hasonlítható, aromaterápiás fürdőélményt nyújtanak. A levendulás fürdóbombánk 100% tisztaságú levendulavirág illóolajjal vannak illatosítva.

Biztonsággal használható, dermatológiai és mikrobiológiai vizsgalattal rendelkező termék.


Használat:

Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait.

Csak külső használatra!

3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó!

Háziállatok elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó.


Összetevők / INCI :

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitartrate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 80, Mica színezékek: CI 77491, CI 77492

Tartósítószert nem tartalmaz. Kézműves termékeink kialakítása vagy színe eltérő lehet.
Calming Lavender Fürdőbomba - 100gPezsgő, szódabikarbónás szépségeink semmihez sem hasonlítható, aromaterápiás fürdőélményt nyújtanak. A levendulás fürdóbombánk 100% tisztaságú levendulavirág illóolajjal vannak illatosítva.Biztonsággal használható, dermatológiai és mikrobiológiai vizsgalattal rendelkező termék.Használat:Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait.Csak külső használatra!3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó!Háziállatok elől elzárva tartandó.Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó.Összetevők / INCI :Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitartrate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 80, Mica színezékek: CI 77491, CI 77492Tartósítószert nem tartalmaz. Kézműves termékeink kialakítása vagy színe eltérő lehet.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás