google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

Candy Crash fürdőbomba - 100 g

12.00 RON
Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Fürdőbomba

Nincs is jobb egy szeles ,húvös napon, mint lezárásként befeküdni egy kád meleg vízbe, valamilyen különleges fürdőterméket kipróbálni és egy kicsit kikapcsolni. Ehhez a kényeztatő rituáléhoz ajánljuk neked isteni illatú fürdőbombáinkat.

Biztonsággal használható, dermatológiai és mikrobiológiai vizsgalattal rendelkező termék.

Összetevők

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, potassium bitartrate , kaolinite ,cocos nucifera oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, butyrospermum parkii butter (Shea Butter ) , cannabis sativa seed oil, Parfum, cocamidopropyl betaine ,Polysorbate 80, colorant Mica CI 77491, CI 77492

Termék információ:
Távolítsa el a védőfóliát, töltse fel a kádat meleg vízzel, és hagyja, hogy a pezsgőfürdősó feloldódjon, anélkül, hogy a kezében tartaná, az ujjak ideiglenes elszíneződését okozhatja.

Tartósítószert nem tartalmaz. Kézműves termékeink kialakítása vagy színe eltérő lehet.

Csak külsőleg!

3 év alatti gyermekek elől elzárva tartandó!
A háziállatokat tartsa távol
Tárolás: hűvös és száraz helyiségben tároljuk.
Nincs is jobb egy szeles ,húvös napon, mint lezárásként befeküdni egy kád meleg vízbe, valamilyen különleges fürdőterméket kipróbálni és egy kicsit kikapcsolni. Ehhez a kényeztatő rituáléhoz ajánljuk neked isteni illatú fürdőbombáinkat.Biztonsággal használható, dermatológiai és mikrobiológiai vizsgalattal rendelkező termék.ÖsszetevőkSodium Bicarbonate, Citric Acid, potassium bitartrate , kaolinite ,cocos nucifera oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, butyrospermum parkii butter (Shea Butter ) , cannabis sativa seed oil, Parfum, cocamidopropyl betaine ,Polysorbate 80, colorant Mica CI 77491, CI 77492Termék információ:Távolítsa el a védőfóliát, töltse fel a kádat meleg vízzel, és hagyja, hogy a pezsgőfürdősó feloldódjon, anélkül, hogy a kezében tartaná, az ujjak ideiglenes elszíneződését okozhatja.Tartósítószert nem tartalmaz. Kézműves termékeink kialakítása vagy színe eltérő lehet.Csak külsőleg!3 év alatti gyermekek elől elzárva tartandó!A háziállatokat tartsa távolTárolás: hűvös és száraz helyiségben tároljuk.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás