google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

Cherry Blossom fürdőbomba - 100 g

12.00 RON
Ellenőrizd a szállítási időt
Any Bomb - Cherry Blossom fürdőbomba - 100gA Cherry Blossom fürdőbomba elrepíti Önt Japánba, a cseresznyefák virágzásának évszakába . Élvezze, hogy a kellemes cseresznye, mandula buja illatkombinációja ellazítja testét és nyugtatja lelkét.Használat:Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait.Csak külső használatra!3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó!Háziállatok elől elzárva tartandó.Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó.Összetevők / INCI: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Epsom Salt, Polysorbate 80, Mica színezék CI 12490, Díszítő cukorkákMinden összetevő megbízható, ellenőrzött forrásból származik.
Kategóriák: Fürdőbomba

Any Bomb - Cherry Blossom fürdőbomba - 100g


A Cherry Blossom fürdőbomba elrepíti Önt Japánba, a cseresznyefák virágzásának évszakába . Élvezze, hogy a kellemes cseresznye, mandula buja illatkombinációja ellazítja testét és nyugtatja lelkét.


Használat:

Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait.

Csak külső használatra!

3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó!

Háziállatok elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó.


Összetevők / INCI: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Epsom Salt, Polysorbate 80, Mica színezék CI 12490, Díszítő cukorkák

Minden összetevő megbízható, ellenőrzött forrásból származik.RON
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás