google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

Citrus Celebration fürdőbomba - 100 g

12.00 RON
Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Fürdőbomba

Any Bomb - Citrys Celebration fürdőbomba - 100g


Ébressze fel a testét egy Citrus Celebreation fürdőbombával, mely a narancs, greff, citrom, lime, illatkeverékkel tölti meg fürdőszobáját és kezdje a napot pozitívan! Engedje, hogy testee felfrissüljön, bőre megpuhuljon már a kora reggeli órákban.


Használat:

Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait.

Csak külső használatra!

3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó!

Háziállatok elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó.


Összetevők / INCI: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Epsom Salt, Polysorbate 80, Mica színezék CI 12490, CI 11680, CI 74260

Minden összetevő megbízható, ellenőrzött forrásból származik.
Any Bomb - Citrys Celebration fürdőbomba - 100gÉbressze fel a testét egy Citrus Celebreation fürdőbombával, mely a narancs, greff, citrom, lime, illatkeverékkel tölti meg fürdőszobáját és kezdje a napot pozitívan! Engedje, hogy testee felfrissüljön, bőre megpuhuljon már a kora reggeli órákban.Használat:Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait.Csak külső használatra!3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó!Háziállatok elől elzárva tartandó.Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó.Összetevők / INCI: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Epsom Salt, Polysorbate 80, Mica színezék CI 12490, CI 11680, CI 74260Minden összetevő megbízható, ellenőrzött forrásból származik.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás