google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

Coffe Addict fürdőbomba - 100 g

12.00 RON
Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Fürdőbomba

Coffe Addict fürdőbomba - 100g


Mielőtt még elkezdődne a napja, mindig elkortyogat egy finom kávét... most megduplázhatja ezt az élményt ezzel a frissen főzőtt kávéparfümmel gőzőlgó fürdőbombával, csak dobja egy kád meleg vízbe, garantáltan jól indul a napja !

Biztonsággal használható, dermatológiai és mikrobiológiai vizsgalattal rendelkező termék.


Használat:

Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait.

Csak külső használatra!

3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó!

Háziállatok elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó.


Összetevők / INCI

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Epsom Salt, Polysorbate 80, Coffee

Tartósítószert nem tartalmaz. Kézműves termékeink kialakítása vagy színe eltérő lehet.
Coffe Addict fürdőbomba - 100gMielőtt még elkezdődne a napja, mindig elkortyogat egy finom kávét... most megduplázhatja ezt az élményt ezzel a frissen főzőtt kávéparfümmel gőzőlgó fürdőbombával, csak dobja egy kád meleg vízbe, garantáltan jól indul a napja !Biztonsággal használható, dermatológiai és mikrobiológiai vizsgalattal rendelkező termék.Használat:Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait.Csak külső használatra!3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó!Háziállatok elől elzárva tartandó.Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó.Összetevők / INCISodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Epsom Salt, Polysorbate 80, CoffeeTartósítószert nem tartalmaz. Kézműves termékeink kialakítása vagy színe eltérő lehet.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data