google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

Ocean Bliss fürdőbomba - 100 g

12.00 RON
Ellenőrizd a szállítási időt
Any Bomb - Ocean Bliss fürdőbomba - 100gTegye a fürdőbombát egy nagy kád meleg vízbe, feküdjön bele és dőljön hátra. Csukja le a szemét és képzelje el, hogy egy gyönyörű tengerparton van. Lágy szellő fúj, halkan hullámzik az óceán és a csendet sirályok hangja törik meg. Ezt az érzést idézi elő az Ocean Bliss fürdőbombánk az otthonában.Használat:Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait.Csak külső használatra!3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó!Háziállatok elől elzárva tartandó.Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó.Összetevők / INCI:Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Epsom Salt, Polysorbate 80, Mica színezék CI 74160, CI 74260Minden összetevő megbízható, ellenőrzött forrásból származik.
Kategóriák: Fürdőbomba

Any Bomb - Ocean Bliss fürdőbomba - 100g

Tegye a fürdőbombát egy nagy kád meleg vízbe, feküdjön bele és dőljön hátra. Csukja le a szemét és képzelje el, hogy egy gyönyörű tengerparton van. Lágy szellő fúj, halkan hullámzik az óceán és a csendet sirályok hangja törik meg. Ezt az érzést idézi elő az Ocean Bliss fürdőbombánk az otthonában.Használat:

Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait.

Csak külső használatra!

3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó!

Háziállatok elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó.


Összetevők / INCI:

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Epsom Salt, Polysorbate 80, Mica színezék CI 74160, CI 74260

Minden összetevő megbízható, ellenőrzött forrásból származik.RON
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás