google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

Oooops Fürdőbomba - 100 g

8.00 RON
Ellenőrizd a szállítási időt
Ooooopsz fürdőbomba Néha van olyan, hogy a fürdőbomba készítés nem egészen úgy sül el, ahogy terveztük! Ha a körülmények nem éppen megfelelőek akkor megrepednek, esetleg túl puhák, vagy csak éppen nem olyan szépek. Lehet, hogy nem tökéletesek, de mégis csodálatos az illatuk, és fantasztikus élményt keltenek a fürdőkádban! Csak küllemben különböznek büszke társaiktól . Ha ki akart próbálni egyet, akkor itt van most kedvezményes árban .Nagyon véletlenszerű választékunk van ezekből a bombákból, a megrendelt Oooops fürdőbomba meglepetés illat lesz…. de ki tudja, lehet, hogy éppen megtalálja kedvencét!Használat:Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait.Csak külső használatra!3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó!Háziállatok elől elzárva tartandó.Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó.Összetevők / INCISodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Epsom Salt, Polysorbate 80, CoffeeTartósítószert nem tartalmaz. Kézműves termékeink kialakítása vagy színe eltérő lehet
Kategóriák: Ajánlatok

Ooooopsz fürdőbomba

Néha van olyan, hogy a fürdőbomba készítés nem egészen úgy sül el, ahogy terveztük!

Ha a körülmények nem éppen megfelelőek akkor megrepednek, esetleg túl puhák, vagy csak éppen nem olyan szépek. Lehet, hogy nem tökéletesek, de mégis csodálatos az illatuk, és fantasztikus élményt keltenek a fürdőkádban! Csak küllemben különböznek büszke társaiktól .

Ha ki akart próbálni egyet, akkor itt van most kedvezményes árban .

Nagyon véletlenszerű választékunk van ezekből a bombákból, a megrendelt Oooops fürdőbomba meglepetés illat lesz…. de ki tudja, lehet, hogy éppen megtalálja kedvencét!


Használat:

Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait.

Csak külső használatra!

3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó!

Háziállatok elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó.


Összetevők / INCI

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Epsom Salt, Polysorbate 80, Coffee

Tartósítószert nem tartalmaz. Kézműves termékeink kialakítása vagy színe eltérő lehetRON
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás