google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Ooops Bomba de baie 100 g

8.00 RON
Verifică termen de livrare
Categorii: Ofertă

Ooooops Bomba de baie

Uneori in procesul de fabricare a bombelor de baie nu merge totul struna, cum a fost planificat! Dacă condițiile nu sunt tocmai potrivite, acestea se vor crăpa, sau poate vor ajunge prea moi, sau puțin frămânțate,...sau pur si simplu nu ies așa cum ar fi trebuit.

Chiar dacă nu arată perfecte, sunt parfumate uimitor și aduc in baie o experiența fantastică!

Evident, avem o gamă foarte aleatorie si variata de acest gen, astfel fiecare Bomba Oooops pe care veti comanda va fi una de surpriză.

Cine știe, s-ar putea să găsiti un favorit!


Indicații produs:

Scoateți folia protectoare, umpleți cada cu apă caldă și lăsați sarea de baie efervescentă să se dizolve, fără să o țineți în mână, acesta poate cauza colorarea temporară a degetelor.

Nu conține conservanți . Produsele noastre artizanale pot fi diferite ca și design sau culoare, fiind făcute de mână.

Numai pentru uz extern!

Nu lăsați la îndemâna copiilor sub 3 ani!

Nu lăsați la îndemâna animalelor de casă.

Depozitare: se va depozita în încăperi răcoroase și uscate .


Ingrediente de baza / INCI

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Epsom Salt, Polysorbate 80,








Ooooops Bomba de baie Uneori in procesul de fabricare a bombelor de baie nu merge totul struna, cum a fost planificat! Dacă condițiile nu sunt tocmai potrivite, acestea se vor crăpa, sau poate vor ajunge prea moi, sau puțin frămânțate,...sau pur si simplu nu ies așa cum ar fi trebuit.Chiar dacă nu arată perfecte, sunt parfumate uimitor și aduc in baie o experiența fantastică!Evident, avem o gamă foarte aleatorie si variata de acest gen, astfel fiecare Bomba Oooops pe care veti comanda va fi una de surpriză. Cine știe, s-ar putea să găsiti un favorit!Indicații produs:Scoateți folia protectoare, umpleți cada cu apă caldă și lăsați sarea de baie efervescentă să se dizolve, fără să o țineți în mână, acesta poate cauza colorarea temporară a degetelor.Nu conține conservanți . Produsele noastre artizanale pot fi diferite ca și design sau culoare, fiind făcute de mână.Numai pentru uz extern!Nu lăsați la îndemâna copiilor sub 3 ani!Nu lăsați la îndemâna animalelor de casă.Depozitare: se va depozita în încăperi răcoroase și uscate .Ingrediente de baza / INCISodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Epsom Salt, Polysorbate 80,

Expediere și livrare colete

Taxe de expediere și livrare - România

Pe teritoriul României expediem gratuit comenzile cu produse în valoare peste 250 lei*.

Pentru orice comandă sub 250 lei, taxa de expediere a coletului este 19 lei (cu TVA inclus).

Pentru expedierea coletelor folosim companiile de curierat rapid DPD și Cargus.
În perioadele cu reduceri speciale sau de sărbători, livrările pot să dureze 2-3 zile sau chiar mai mult.

*Aceste taxe de expediere standard nu se aplică pentru clienții business și pentru comenzile speciale sau cele cu un volum/greutate foarte mare.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare