google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Săpun cu gălbenele și salvie -100g

25.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 6 produse în stoc.
Verifică termen de livrare
Categorii: Pentru corp si păr

Săpunul cu gălbenele și salvie oferă o combinație perfectă pentru îngrijirea pielii. Gălbenelele sunt cunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatorii și de vindecare, calmând pielea iritată și promovând regenerarea celulară. Salvie are calități antioxidante și astringente, ajutând la curățarea și echilibrarea pielii. Această formulă naturală oferă o experiență blândă și revitalizantă pentru piele, pentru o senzație proaspătă și sănătoasă.

Vă rugăm să rețineți că designul produselor noastre poate varia ușor față de imagine, deoarece acestea sunt realizate manual și unice în fiecare lot. Ne străduim să vă oferim cea mai bună calitate și autenticitate în fiecare produs. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Săpunul cu gălbenele și salvie oferă o combinație perfectă pentru îngrijirea pielii. Gălbenelele sunt cunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatorii și de vindecare, calmând pielea iritată și promovând regenerarea celulară. Salvie are calități antioxidante și astringente, ajutând la curățarea și echilibrarea pielii. Această formulă naturală oferă o experiență blândă și revitalizantă pentru piele, pentru o senzație proaspătă și sănătoasă. Vă rugăm să rețineți că designul produselor noastre poate varia ușor față de imagine, deoarece acestea sunt realizate manual și unice în fiecare lot. Ne străduim să vă oferim cea mai bună calitate și autenticitate în fiecare produs. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Expediere și livrare colete

Taxe de expediere și livrare - România

Pe teritoriul României expediem gratuit comenzile cu produse în valoare peste 250 lei*.

Pentru orice comandă sub 250 lei, taxa de expediere a coletului este 19 lei (cu TVA inclus).

Pentru expedierea coletelor folosim companiile de curierat rapid DPD și Cargus.
În perioadele cu reduceri speciale sau de sărbători, livrările pot să dureze 2-3 zile sau chiar mai mult.

*Aceste taxe de expediere standard nu se aplică pentru clienții business și pentru comenzile speciale sau cele cu un volum/greutate foarte mare.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare