google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Săpun cu lapte de capră - 100 g

25.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 9 produse în stoc.
Verifică termen de livrare

Săpunul nostru cu lapte de capră, este complet neparfumat, astfel încât se potrivește celor cu piele sensibilă sau celor care preferă săpunul fără arome.
Are o spumă bogată și cremoasă care va lăsa pielea moale și hrănită.

Acest săpun este realizat cu lapte crud de capră, astfel puteți beneficia de toate avantajele curățării fără substanțele chimice agresive sau aromele puternice.

Produsul este perfect pentru cei care doresc să îngrijească pielea în mod natural. Este realizat doar din cele mai bune ingrediente, uleiuri naturale, unt de shea, unt de cacao etc. 

Vă rugăm să rețineți că designul produselor noastre poate varia ușor față de imagine, deoarece acestea sunt realizate manual și unice în fiecare lot. Ne străduim să vă oferim cea mai bună calitate și autenticitate în fiecare produs. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Săpunul nostru cu lapte de capră, este complet neparfumat, astfel încât se potrivește celor cu piele sensibilă sau celor care preferă săpunul fără arome. Are o spumă bogată și cremoasă care va lăsa pielea moale și hrănită. Acest săpun este realizat cu lapte crud de capră, astfel puteți beneficia de toate avantajele curățării fără substanțele chimice agresive sau aromele puternice. Produsul este perfect pentru cei care doresc să îngrijească pielea în mod natural. Este realizat doar din cele mai bune ingrediente, uleiuri naturale, unt de shea, unt de cacao etc.  Vă rugăm să rețineți că designul produselor noastre poate varia ușor față de imagine, deoarece acestea sunt realizate manual și unice în fiecare lot. Ne străduim să vă oferim cea mai bună calitate și autenticitate în fiecare produs. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Expediere și livrare colete

Taxe de expediere și livrare - România

Pe teritoriul României expediem gratuit comenzile cu produse în valoare peste 250 lei*.

Pentru orice comandă sub 250 lei, taxa de expediere a coletului este 19 lei (cu TVA inclus).

Pentru expedierea coletelor folosim companiile de curierat rapid DPD și Cargus.
În perioadele cu reduceri speciale sau de sărbători, livrările pot să dureze 2-3 zile sau chiar mai mult.

*Aceste taxe de expediere standard nu se aplică pentru clienții business și pentru comenzile speciale sau cele cu un volum/greutate foarte mare.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare