google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Săpun cu spirulină - 100g (+/-10g)

24.00 RON
Verifică termen de livrare
Categorii: Pentru corp si păr

Săpun natural spirulină cu ceai verde si curcuma

 

Spirulina este un tip de alge albastru-verzui, ce crește atât în apă dulce, cât și în apă sărată. Este un detoxifiant si antioxidant natural, bogată în proteine, aminoacizi, vitamine și numeroase elemente bioactive. Spirulina este adaugată in acest săpun special pentru efectul nutritiv care contribuie la întârzierea îmbătrânirii cutanate și protecția colagenului pielii.

Este recomandat pentru igiena întregii familii. Se recomandă atât pentru mâini şi corp cât şi pentru faţă (ten acneic, ten matur ).

Obţinere: Săpunul cu spirulină este 100% natural, realizat manual prin metoda „la rece”, în România, exclusiv din uleiuri şi unturi naturale .

Recomandări şi proprietăţi: Delicat pentru piele, îngrijeşte şi hidratează, cu efect de distrugere a microbilor şi bacteriilor, îndepărteaza impurităţile, făcând tenul neted şi plăcut la vedere şi atingere.

 

Vă rugăm să rețineți că designul produselor noastre poate varia ușor față de imagine, deoarece acestea sunt realizate manual și unice în fiecare lot. Ne străduim să vă oferim cea mai bună calitate și autenticitate în fiecare produs. Vă mulțumim pentru înțelegere!


Indicații produs:

Aplicați pe pielea umedă, masați până primiți o spumă bogată, apoi clătiți cu apă caldă.

Depozitare: A se păstra într-o savonieră cu grătar sau scurător, pentru a evita contactul prelungit cu apă.


Ingrediente/INCI :

Unt cocos, Unt cacao, Unt shea, Ulei migdale dulci, Ulei de ricin, Ulei de masline, Ceai verde, Hidroxid de sodiu (NaOH), Argilă albă, Argilă verde, Spirulină, Pudră lemongrass, Pudra spirulina, Ulei esențial lemongrass, Ulei esențial  Ulei esențial lemon, ulei esențial eucalipt citrus.
Săpun natural spirulină cu ceai verde si curcuma   Spirulina este un tip de alge albastru-verzui, ce crește atât în apă dulce, cât și în apă sărată. Este un detoxifiant si antioxidant natural, bogată în proteine, aminoacizi, vitamine și numeroase elemente bioactive. Spirulina este adaugată in acest săpun special pentru efectul nutritiv care contribuie la întârzierea îmbătrânirii cutanate și protecția colagenului pielii. Este recomandat pentru igiena întregii familii. Se recomandă atât pentru mâini şi corp cât şi pentru faţă (ten acneic, ten matur ). Obţinere: Săpunul cu spirulină este 100% natural, realizat manual prin metoda „la rece”, în România, exclusiv din uleiuri şi unturi naturale . Recomandări şi proprietăţi: Delicat pentru piele, îngrijeşte şi hidratează, cu efect de distrugere a microbilor şi bacteriilor, îndepărteaza impurităţile, făcând tenul neted şi plăcut la vedere şi atingere.   Vă rugăm să rețineți că designul produselor noastre poate varia ușor față de imagine, deoarece acestea sunt realizate manual și unice în fiecare lot. Ne străduim să vă oferim cea mai bună calitate și autenticitate în fiecare produs. Vă mulțumim pentru înțelegere! Indicații produs: Aplicați pe pielea umedă, masați până primiți o spumă bogată, apoi clătiți cu apă caldă. Depozitare: A se păstra într-o savonieră cu grătar sau scurător, pentru a evita contactul prelungit cu apă. Ingrediente/INCI : Unt cocos, Unt cacao, Unt shea, Ulei migdale dulci, Ulei de ricin, Ulei de masline, Ceai verde, Hidroxid de sodiu (NaOH), Argilă albă, Argilă verde, Spirulină, Pudră lemongrass, Pudra spirulina, Ulei esențial lemongrass, Ulei esențial  Ulei esențial lemon, ulei esențial eucalipt citrus.

Expediere și livrare colete

Taxe de expediere și livrare - România

Pe teritoriul României expediem gratuit comenzile cu produse în valoare peste 250 lei*.

Pentru orice comandă sub 250 lei, taxa de expediere a coletului este 19 lei (cu TVA inclus).

Pentru expedierea coletelor folosim companiile de curierat rapid DPD și Cargus.
În perioadele cu reduceri speciale sau de sărbători, livrările pot să dureze 2-3 zile sau chiar mai mult.

*Aceste taxe de expediere standard nu se aplică pentru clienții business și pentru comenzile speciale sau cele cu un volum/greutate foarte mare.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare