google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Săpun cu ulei de măsline

24.00 RON
Verifică termen de livrare
Săpun cu ulei de măsline - 100 g Acest săpun de lux este creat cu grijă folosind exclusiv ulei de măsline pur, inspirat de tradiția produselor de înaltă calitate din regiunea Provence, Franța. Inspirat de filozofia Provence de a aprecia frumusețea în simplitate, acest săpun aduce un farmec pur și rafinat în ritualul tău zilnic de îngrijire. Descoperă calitatea și eleganța cu săpunul nostru cu ulei de măsline - un produs care transformă rutina de curățare într-un act de rafinament. Perfect pentru cei care au un ten sensibil și apreciază calitatea autentică.   Mod de folosire: Aplicați pe pielea umedă, masați până primiți o spumă bogată, apoi clătiți cu apă caldă. Indicații produs: Numai pentru uz extern! Nu lăsați la îndemâna animalaleor de casă! Depozitare: A se păstra într-o savonieră cu grătar sau scurător, pentru a evita contactul prelungit cu apă. Ingediente / INCI: Olea Europaea Fruit Oil (Ulei de măsline), Sodium Hydroxide (Hidroxid de sodiu - NaOH), Aqua (Apă), Montmorillonite (Argilă verde), Ulei esential de citrice Ulei de măsline - Este plin de antioxidanți și acizi grași benefici, deci este alegerea perfectă pentru săpunuri datorită proprietăților sale emoliente. Hidratează în profunzime, oferind pielii o textură catifelată și contribuind la menținerea elasticității. Hidroxid de sodiu (NaOH) - Acesta este un agent esențial în procesul de saponificare, transformând uleiurile vegetale în săpun. Este utilizat cu grijă în formulare, garantând o transformare eficientă și sigură a ingredientelor într-un produs final de calitate. Apă - Element fundamental în formularea săpunului, contribuind la diluarea hidroxidului de sodiu și crearea bazei lichide pentru săpun. Este esențială pentru obținerea consistenței potrivite și asigurarea unei distribuții uniforme a ingredientelor în produs. Argilă verde - Este cunoscută pentru proprietățile sale de curățare și detoxifiere. Aceasta ajută la absorbția excesului de sebum, curăță porii și îmbunătățește textura pielii, oferind un aspect proaspăt și revitalizat. Ulei esențiale de citrice - Are un parfum proaspăt și revigorant, cunoscut pentru efectele sale de stimulare și revigorare. Adaugă o notă de prospețime și contribuie la crearea unei experiențe de curățare plăcută, lăsând pielea cu o senzație revigorată și energizată.  Fiecare ingredient este atent selecționat pentru a aduce beneficii specifice pielii și pentru a oferi o experiență sensorială plăcută în utilizarea zilnică a săpunului. Vă rugăm să rețineți că designul produselor noastre poate varia ușor față de imagine, deoarece acestea sunt realizate manual și unice în fiecare lot. Ne străduim să vă oferim cea mai bună calitate și autenticitate în fiecare produs. Vă mulțumim pentru înțelegere! 
Categorii: Săpunuri naturale

Săpun cu ulei de măsline - 100 g

Acest săpun de lux este creat cu grijă folosind exclusiv ulei de măsline pur, inspirat de tradiția produselor de înaltă calitate din regiunea Provence, Franța.

Inspirat de filozofia Provence de a aprecia frumusețea în simplitate, acest săpun aduce un farmec pur și rafinat în ritualul tău zilnic de îngrijire.

Descoperă calitatea și eleganța cu săpunul nostru cu ulei de măsline - un produs care transformă rutina de curățare într-un act de rafinament. Perfect pentru cei care au un ten sensibil și apreciază calitatea autentică.

 

Mod de folosire:

Aplicați pe pielea umedă, masați până primiți o spumă bogată, apoi clătiți cu apă caldă.


Indicații produs:

Numai pentru uz extern!

Nu lăsați la îndemâna animalaleor de casă!

Depozitare: A se păstra într-o savonieră cu grătar sau scurător, pentru a evita contactul prelungit cu apă.


Ingediente / INCI:

Olea Europaea Fruit Oil (Ulei de măsline), Sodium Hydroxide (Hidroxid de sodiu - NaOH), Aqua (Apă), Montmorillonite (Argilă verde), Ulei esential de citrice

  • Ulei de măsline - Este plin de antioxidanți și acizi grași benefici, deci este alegerea perfectă pentru săpunuri datorită proprietăților sale emoliente. Hidratează în profunzime, oferind pielii o textură catifelată și contribuind la menținerea elasticității.
  • Hidroxid de sodiu (NaOH) - Acesta este un agent esențial în procesul de saponificare, transformând uleiurile vegetale în săpun. Este utilizat cu grijă în formulare, garantând o transformare eficientă și sigură a ingredientelor într-un produs final de calitate.
  • Apă - Element fundamental în formularea săpunului, contribuind la diluarea hidroxidului de sodiu și crearea bazei lichide pentru săpun. Este esențială pentru obținerea consistenței potrivite și asigurarea unei distribuții uniforme a ingredientelor în produs.
  • Argilă verde - Este cunoscută pentru proprietățile sale de curățare și detoxifiere. Aceasta ajută la absorbția excesului de sebum, curăță porii și îmbunătățește textura pielii, oferind un aspect proaspăt și revitalizat.
  • Ulei esențiale de citrice - Are un parfum proaspăt și revigorant, cunoscut pentru efectele sale de stimulare și revigorare. Adaugă o notă de prospețime și contribuie la crearea unei experiențe de curățare plăcută, lăsând pielea cu o senzație revigorată și energizată. 

Fiecare ingredient este atent selecționat pentru a aduce beneficii specifice pielii și pentru a oferi o experiență sensorială plăcută în utilizarea zilnică a săpunului.

Vă rugăm să rețineți că designul produselor noastre poate varia ușor față de imagine, deoarece acestea sunt realizate manual și unice în fiecare lot. Ne străduim să vă oferim cea mai bună calitate și autenticitate în fiecare produs. Vă mulțumim pentru înțelegere! Expediere și livrare colete

Taxe de expediere și livrare - România

Pe teritoriul României expediem gratuit comenzile cu produse în valoare peste 250 lei*.

Pentru orice comandă sub 250 lei, taxa de expediere a coletului este 19 lei (cu TVA inclus).

Pentru expedierea coletelor folosim companiile de curierat rapid DPD și Cargus.
În perioadele cu reduceri speciale sau de sărbători, livrările pot să dureze 2-3 zile sau chiar mai mult.

*Aceste taxe de expediere standard nu se aplică pentru clienții business și pentru comenzile speciale sau cele cu un volum/greutate foarte mare.

RON
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare