google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Sare de baie aromaterapie - Lavand─â - 800g

28.90 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 7 produse în stoc.
Verific─â termen de livrare
Categorii: Pentru Baie

Sare de baie aromaterapie - Lavand─â - 800g

 

Sarea de baie este folosit─â de sute de ani în tratarea diverselor dureri de natur─â inflamatorie, dar are mult mai multe propriet─â╚Ťi benefice pentru organism.

Sarea noastr─â de baie Aromatherapy cu lavand─â este realizat─â artizanal, parfumeaz─â pielea prin uleiurile esen╚Ťiale, este bogat─â în micro ┼či macro elemente prin s─ârurile ad─âugate ╚Öi prin cel─âlalte ingrediente hidratante precum untul de cacao ╚Öi untul shea.
Calmeaz─â ┼či relaxeaza mu╚Öchii, pielea va r─âmâne neted─â, tonifiat─â ┼či radiant─â.
Va imbog─â┼úii apa cu minerale, stimulând circula┼úia sângelui ┼či oferindu-v─â o baie relaxant─â ┼či un somn bun.

Sarea de baie Himalaya provine din minele de sare din mun╚Ťii Himalaya, în special din cei localiza╚Ťi în Pakistan. În urm─â cu 250 de milioane de ani, când mun╚Ťii abia începeau s─â capete form─â, oceanele au depozitat, la baza acestora, cantit─â╚Ťi masive de sare. Deoarece depozitele de sare au fost acoperite, ulterior, cu lav─â, ghea╚Ť─â ╚Öi z─âpad─â, timp de milioane de ani, sarea de Himalaya are reputa╚Ťia de a fi una dintre cele mai pure, nepoluate tipuri de sare.

Untul de cacao ╚Öi untul shea este introdus─â tocmai datorit─â propriet─â╚Ťilor sale de îngrijire al pielii, de emoliere, care astfel va oferi fermitate ╚Öi hidratare intens─â.


 

Indica╚Ťii produs:

Dizolva╚Ťi 250-300 g sare de baie în ap─â cald─â, scufunda╚Ťi-v─â corpul în cad─â ╚Öi relaxa╚Ťi-v─â pentru aproximativ 20-30 de minute. În timpul b─âii, pute╚Ťi sorbi încet un pahar de ap─â, pentru a imbun─ât─â╚Ťi transpira╚Ťia ╚Öi detoxifierea. Dup─â baie l─âsa┼úi pielea s─â se usuce în mod natural.

Pentru persoanele cu afec╚Ťiuni cardiovasculare ╚Öi femeilor îns─ârcinate, recomand─âm consultarea cu medicul înaintea folosirii produsului.

Numai pentru uz extern !

Nu l─âsa╚Ťi la îndemâna copiilor sub 3 ani !

Nu l─âsa╚Ťi la îndemâna animalelor de cas─â !

 

Depozitare: A se p─âstra într-un loc ferit de lumin─â ╚Öi c─âldur─â la temperaturi cuprinse între 0-25 °C


INCI / Ingrediente:

 
Sare de baie aromaterapie - Lavand─â - 800g   Sarea de baie este folosit─â de sute de ani în tratarea diverselor dureri de natur─â inflamatorie, dar are mult mai multe propriet─â╚Ťi benefice pentru organism. Sarea noastr─â de baie Aromatherapy cu lavand─â este realizat─â artizanal, parfumeaz─â pielea prin uleiurile esen╚Ťiale, este bogat─â în micro ┼či macro elemente prin s─ârurile ad─âugate ╚Öi prin cel─âlalte ingrediente hidratante precum untul de cacao ╚Öi untul shea.Calmeaz─â ┼či relaxeaza mu╚Öchii, pielea va r─âmâne neted─â, tonifiat─â ┼či radiant─â.Va imbog─â┼úii apa cu minerale, stimulând circula┼úia sângelui ┼či oferindu-v─â o baie relaxant─â ┼či un somn bun. Sarea de baie Himalaya provine din minele de sare din mun╚Ťii Himalaya, în special din cei localiza╚Ťi în Pakistan. În urm─â cu 250 de milioane de ani, când mun╚Ťii abia începeau s─â capete form─â, oceanele au depozitat, la baza acestora, cantit─â╚Ťi masive de sare. Deoarece depozitele de sare au fost acoperite, ulterior, cu lav─â, ghea╚Ť─â ╚Öi z─âpad─â, timp de milioane de ani, sarea de Himalaya are reputa╚Ťia de a fi una dintre cele mai pure, nepoluate tipuri de sare. Untul de cacao ╚Öi untul shea este introdus─â tocmai datorit─â propriet─â╚Ťilor sale de îngrijire al pielii, de emoliere, care astfel va oferi fermitate ╚Öi hidratare intens─â.   Indica╚Ťii produs: Dizolva╚Ťi 250-300 g sare de baie în ap─â cald─â, scufunda╚Ťi-v─â corpul în cad─â ╚Öi relaxa╚Ťi-v─â pentru aproximativ 20-30 de minute. În timpul b─âii, pute╚Ťi sorbi încet un pahar de ap─â, pentru a imbun─ât─â╚Ťi transpira╚Ťia ╚Öi detoxifierea. Dup─â baie l─âsa┼úi pielea s─â se usuce în mod natural. Pentru persoanele cu afec╚Ťiuni cardiovasculare ╚Öi femeilor îns─ârcinate, recomand─âm consultarea cu medicul înaintea folosirii produsului. Numai pentru uz extern ! Nu l─âsa╚Ťi la îndemâna copiilor sub 3 ani ! Nu l─âsa╚Ťi la îndemâna animalelor de cas─â !   Depozitare: A se p─âstra într-un loc ferit de lumin─â ╚Öi c─âldur─â la temperaturi cuprinse între 0-25 °C INCI / Ingrediente:  

Expediere și livrare colete

Taxe de expediere și livrare - România

Pe teritoriul României expediem gratuit comenzile cu produse în valoare peste 250 lei*.

Pentru orice comand─â sub 250 lei, taxa de expediere a coletului este 19 lei (cu TVA inclus).

Pentru expedierea coletelor folosim companiile de curierat rapid DPD și Cargus.
În perioadele cu reduceri speciale sau de sărbători, livrările pot să dureze 2-3 zile sau chiar mai mult.

*Aceste taxe de expediere standard nu se aplic─â pentru clien╚Ťii business ╚Öi pentru comenzile speciale sau cele cu un volum/greutate foarte mare.

Co┼čul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Co┼čul t─âu este gol
Subtotal: RON
Transportul ┼či discountul vor fi calculate pe pagina de comand─â
Comand─â
Alege limba
Change currency
Politica de confiden┼úialitate Termeni ┼či condi┼úii Politica de returnare