google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Sare de baie aromaterapie - Lavandă - 800g

28.90 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 8 produse în stoc.
Verifică termen de livrare
Categorii: Sare de baie

Sare de baie aromaterapie - Lavandă - 800g


Sarea de baie este folosită de sute de ani în tratarea diverselor dureri de natură inflamatorie, dar are mult mai multe proprietăți benefice pentru organism.

Sarea noastră de baie Aromatherapy cu lavandă este realizată artizanal, parfumează pielea prin uleiurile esențiale, este bogată în micro şi macro elemente prin sărurile adăugate și prin celălalte ingrediente hidratante precum untul de cacao și untul shea.
Calmează şi relaxeaza mușchii, pielea va rămâne netedă, tonifiată şi radiantă.
Va imbogăţii apa cu minerale, stimulând circulaţia sângelui şi oferindu-vă o baie relaxantă şi un somn bun.

Sarea de baie Himalaya provine din minele de sare din munții Himalaya, în special din cei localizați în Pakistan. În urmă cu 250 de milioane de ani, când munții abia începeau să capete formă, oceanele au depozitat, la baza acestora, cantități masive de sare. Deoarece depozitele de sare au fost acoperite, ulterior, cu lavă, gheață și zăpadă, timp de milioane de ani, sarea de Himalaya are reputația de a fi una dintre cele mai pure, nepoluate tipuri de sare.

Untul de cacao și untul shea este introdusă tocmai datorită proprietăților sale de îngrijire al pielii, de emoliere, care astfel va oferi fermitate și hidratare intensă.


Indicații produs:

Dizolvați 250-300 g sare de baie în apă caldă, scufundați-vă corpul în cadă și relaxați-vă pentru aproximativ 20-30 de minute. În timpul băii, puteți sorbi încet un pahar de apă, pentru a imbunătăți transpirația și detoxifierea. După baie lăsaţi pielea să se usuce în mod natural.

Pentru persoanele cu afecțiuni cardiovasculare și femeilor însărcinate, recomandăm consultarea cu medicul înaintea folosirii produsului.

Numai pentru uz extern !

Nu lăsați la îndemâna copiilor sub 3 ani !

Nu lăsați la îndemâna animalelor de casă !

Depozitare: A se păstra într-un loc ferit de lumină și căldură la temperaturi cuprinse între 0-25 °C


INCI / Ingrediente:
Sare de baie aromaterapie - Lavandă - 800gSarea de baie este folosită de sute de ani în tratarea diverselor dureri de natură inflamatorie, dar are mult mai multe proprietăți benefice pentru organism.Sarea noastră de baie Aromatherapy cu lavandă este realizată artizanal, parfumează pielea prin uleiurile esențiale, este bogată în micro şi macro elemente prin sărurile adăugate și prin celălalte ingrediente hidratante precum untul de cacao și untul shea.Calmează şi relaxeaza mușchii, pielea va rămâne netedă, tonifiată şi radiantă. Va imbogăţii apa cu minerale, stimulând circulaţia sângelui şi oferindu-vă o baie relaxantă şi un somn bun.Sarea de baie Himalaya provine din minele de sare din munții Himalaya, în special din cei localizați în Pakistan. În urmă cu 250 de milioane de ani, când munții abia începeau să capete formă, oceanele au depozitat, la baza acestora, cantități masive de sare. Deoarece depozitele de sare au fost acoperite, ulterior, cu lavă, gheață și zăpadă, timp de milioane de ani, sarea de Himalaya are reputația de a fi una dintre cele mai pure, nepoluate tipuri de sare.Untul de cacao și untul shea este introdusă tocmai datorită proprietăților sale de îngrijire al pielii, de emoliere, care astfel va oferi fermitate și hidratare intensă.Indicații produs:Dizolvați 250-300 g sare de baie în apă caldă, scufundați-vă corpul în cadă și relaxați-vă pentru aproximativ 20-30 de minute. În timpul băii, puteți sorbi încet un pahar de apă, pentru a imbunătăți transpirația și detoxifierea. După baie lăsaţi pielea să se usuce în mod natural.Pentru persoanele cu afecțiuni cardiovasculare și femeilor însărcinate, recomandăm consultarea cu medicul înaintea folosirii produsului.Numai pentru uz extern !Nu lăsați la îndemâna copiilor sub 3 ani !Nu lăsați la îndemâna animalelor de casă !Depozitare: A se păstra într-un loc ferit de lumină și căldură la temperaturi cuprinse între 0-25 °CINCI / Ingrediente:

Expediere și livrare colete

Taxe de expediere și livrare - România

Pe teritoriul României expediem gratuit comenzile cu produse în valoare peste 250 lei*.

Pentru orice comandă sub 250 lei, taxa de expediere a coletului este 19 lei (cu TVA inclus).

Pentru expedierea coletelor folosim companiile de curierat rapid DPD și Cargus.
În perioadele cu reduceri speciale sau de sărbători, livrările pot să dureze 2-3 zile sau chiar mai mult.

*Aceste taxe de expediere standard nu se aplică pentru clienții business și pentru comenzile speciale sau cele cu un volum/greutate foarte mare.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data