google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Sare de baie aromaterapie - Lime , Basil, Bergamot - 800g

28.90 RON
Verifică termen de livrare
Categorii: Pentru Baie

Sare de baie aromaterapie - Bergamotă - 800g

Sarea de baie este folosită de sute de ani în tratarea diverselor dureri de natură inflamatorie, dar are mult mai multe proprietăți benefice pentru organism.

Sarea noastră de baie Aromatherapy este realizată artizanal, parfumează pielea prin uleiurile esențiale, este bogată în micro şi macro elemente prin cele trei tipuri de sare adăugate (Sare Himalaya, Sare de mare și Sare de Praid) și prin celalalte ingrediente hidratante și relaxante precum uleiul de migdale dulci, ovăz coloaidal și sarea amară.
Calmează şi relaxeaza muschii, pielea va rămâne netedă, tonifiată şi radiantă.
Va imbogăţi apa cu minerale, stimulând circulaţia sângelui şi oferindu-vă o baie relaxantă şi un somn bun.

Sarea de baie Himalaya provine din minele de sare din munții Himalaya, în special din cei localizați în Pakistan. În urmă cu 250 de milioane de ani, când munții abia începeau să capete formă, oceanele au depozitat, la baza acestora, cantități masive de sare. Deoarece depozitele de sare au fost acoperite, ulterior, cu lavă, gheață și zăpadă, timp de milioane de ani, sarea de Himalaya are reputația de a fi una dintre cele mai pure, nepoluate tipuri de sare.

Sarea Epsom este, de fapt, sulfat de magneziu, o sare a acidului sulfuric cu magneziul. Aceasta își are numele de la orașul Epsom, din Anglia, unde a fost descoperită. Deși are aspect, structură chimică și denumire de sare, aceasta nu este, în sensul propriu, sare și nu poate fi consumată alimentar, având un puternic gust amărui. Proprietățile tămăduitoare ale sării Epsom derivă din conținutul mare de magneziu și a fost folosită, de-a lungul timpului, în numeroase remedii locale pentru fibromialgie, insomnie și dureri articulare.


Indicații produs:

Dizolvați 250-300 g sare de baie în apă caldă, scufundați-vă corpul în cadă și relaxați-vă pentru aproximativ 20-30 de minute. În timpul băii, puteți sorbi încet un pahar de apă, pentru a îmbunătăți transpirația și detoxifierea. După baie lăsaţi pielea să se usuce în mod natural.

Pentru persoanele cu afecțiuni cardiovasculare și femeilor însărcinate, recomandăm consultarea cu medicul înainte de a folosiri produsul.

 

Numai pentru uz extern !

Nu lăsați la îndemâna copiilor sub 3 ani !

Nu lăsați la îndemâna animalelor de casă !

Depozitare: A se păstra într-un loc ferit de lumină și căldură la temperaturi cuprinse între 0-25 °C


INCI / Ingrediente : Maris Sal (Sare de mare), Sare de Himalaya, Sare de Praid, Sare Epsom, Bicarbonat de sodiu, Avena sativa (Ovăz coloidal), Petale de trandafir, Ulei esențial de bergamotă, Ulei esențial de citronella, Prunus amygdalus dulcis oil (Ulei de migdale dulci), Cristale de mentol, CI 12490.
Sare de baie aromaterapie - Bergamotă - 800g Sarea de baie este folosită de sute de ani în tratarea diverselor dureri de natură inflamatorie, dar are mult mai multe proprietăți benefice pentru organism. Sarea noastră de baie Aromatherapy este realizată artizanal, parfumează pielea prin uleiurile esențiale, este bogată în micro şi macro elemente prin cele trei tipuri de sare adăugate (Sare Himalaya, Sare de mare și Sare de Praid) și prin celalalte ingrediente hidratante și relaxante precum uleiul de migdale dulci, ovăz coloaidal și sarea amară.Calmează şi relaxeaza muschii, pielea va rămâne netedă, tonifiată şi radiantă.Va imbogăţi apa cu minerale, stimulând circulaţia sângelui şi oferindu-vă o baie relaxantă şi un somn bun. Sarea de baie Himalaya provine din minele de sare din munții Himalaya, în special din cei localizați în Pakistan. În urmă cu 250 de milioane de ani, când munții abia începeau să capete formă, oceanele au depozitat, la baza acestora, cantități masive de sare. Deoarece depozitele de sare au fost acoperite, ulterior, cu lavă, gheață și zăpadă, timp de milioane de ani, sarea de Himalaya are reputația de a fi una dintre cele mai pure, nepoluate tipuri de sare. Sarea Epsom este, de fapt, sulfat de magneziu, o sare a acidului sulfuric cu magneziul. Aceasta își are numele de la orașul Epsom, din Anglia, unde a fost descoperită. Deși are aspect, structură chimică și denumire de sare, aceasta nu este, în sensul propriu, sare și nu poate fi consumată alimentar, având un puternic gust amărui. Proprietățile tămăduitoare ale sării Epsom derivă din conținutul mare de magneziu și a fost folosită, de-a lungul timpului, în numeroase remedii locale pentru fibromialgie, insomnie și dureri articulare. Indicații produs: Dizolvați 250-300 g sare de baie în apă caldă, scufundați-vă corpul în cadă și relaxați-vă pentru aproximativ 20-30 de minute. În timpul băii, puteți sorbi încet un pahar de apă, pentru a îmbunătăți transpirația și detoxifierea. După baie lăsaţi pielea să se usuce în mod natural. Pentru persoanele cu afecțiuni cardiovasculare și femeilor însărcinate, recomandăm consultarea cu medicul înainte de a folosiri produsul.   Numai pentru uz extern ! Nu lăsați la îndemâna copiilor sub 3 ani ! Nu lăsați la îndemâna animalelor de casă ! Depozitare: A se păstra într-un loc ferit de lumină și căldură la temperaturi cuprinse între 0-25 °C INCI / Ingrediente : Maris Sal (Sare de mare), Sare de Himalaya, Sare de Praid, Sare Epsom, Bicarbonat de sodiu, Avena sativa (Ovăz coloidal), Petale de trandafir, Ulei esențial de bergamotă, Ulei esențial de citronella, Prunus amygdalus dulcis oil (Ulei de migdale dulci), Cristale de mentol, CI 12490.

Expediere și livrare colete

Taxe de expediere și livrare - România

Pe teritoriul României expediem gratuit comenzile cu produse în valoare peste 250 lei*.

Pentru orice comandă sub 250 lei, taxa de expediere a coletului este 19 lei (cu TVA inclus).

Pentru expedierea coletelor folosim companiile de curierat rapid DPD și Cargus.
În perioadele cu reduceri speciale sau de sărbători, livrările pot să dureze 2-3 zile sau chiar mai mult.

*Aceste taxe de expediere standard nu se aplică pentru clienții business și pentru comenzile speciale sau cele cu un volum/greutate foarte mare.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare