google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Set cadou - Just a Little Thank You

28.90 RON
Verifică termen de livrare
Categorii: Set cadou

Set cadou - JUST A LITTLE THANK YOU

 

Conține două bombe de baie de câte 100 g.

Bombele de baie efervescente și spumante realizate de AnyLaboratory sunt realizate din unturi naturale precum unt de cocos, unt de cacao și shea. Pentru parfumarea ademenitoare care te va însoți și după baie, folosim uleiuri esențiale și parfumante naturale pentru cosmetice. Combinația dintre unturile hidratante şi uleiuri esenţiale fac ca produsele noastre să îndeplinească două funcţii concomitent: una de hidratare a pielii şi alta de aromaterapie.

Bombă de baie efervescentă și spumantă


Indicații produs:

Scoateți folia protectoare, umpleți cada cu apă caldă și lăsați sarea de baie efervescentă să se dizolve, fără să o țineți în mână.

Nu conțin conservanți. Produsele noastre artizanale pot fi diferite ca si design sau culoare, fiind făcute de mână.

Numai pentru uz extern !

 

Nu lăsați la îndemâna copiilor sub 3 ani!

Nu lăsați la îndemâna animalelor de casă!

Depozitare: se va depozita în încăperi răcoroase și uscate


Ingrediente :

Bicarbonat de Sodiu, Acid Citric, Ulei de Cocos, Crema Tartru, Argila Alba (Caolin), Unt de cacao, Unt shea, Ulei de seminte canepa, Parfumant cosmetic, Sare Amara, Cocamidopropyl betaine, Polysorbate 80, Colorant cosmetic pentru decorare

Toate ingredientele folosite provin din surse sigure, certificate, controlate.

Bombele de baie sunt verificate din punct de vedere dermatologic si microbiologic.
Set cadou - JUST A LITTLE THANK YOU   Conține două bombe de baie de câte 100 g. Bombele de baie efervescente și spumante realizate de AnyLaboratory sunt realizate din unturi naturale precum unt de cocos, unt de cacao și shea. Pentru parfumarea ademenitoare care te va însoți și după baie, folosim uleiuri esențiale și parfumante naturale pentru cosmetice. Combinația dintre unturile hidratante şi uleiuri esenţiale fac ca produsele noastre să îndeplinească două funcţii concomitent: una de hidratare a pielii şi alta de aromaterapie. Bombă de baie efervescentă și spumantă Indicații produs: Scoateți folia protectoare, umpleți cada cu apă caldă și lăsați sarea de baie efervescentă să se dizolve, fără să o țineți în mână. Nu conțin conservanți. Produsele noastre artizanale pot fi diferite ca si design sau culoare, fiind făcute de mână. Numai pentru uz extern !   Nu lăsați la îndemâna copiilor sub 3 ani! Nu lăsați la îndemâna animalelor de casă! Depozitare: se va depozita în încăperi răcoroase și uscate Ingrediente : Bicarbonat de Sodiu, Acid Citric, Ulei de Cocos, Crema Tartru, Argila Alba (Caolin), Unt de cacao, Unt shea, Ulei de seminte canepa, Parfumant cosmetic, Sare Amara, Cocamidopropyl betaine, Polysorbate 80, Colorant cosmetic pentru decorare Toate ingredientele folosite provin din surse sigure, certificate, controlate. Bombele de baie sunt verificate din punct de vedere dermatologic si microbiologic.

Expediere și livrare colete

Taxe de expediere și livrare - România

Pe teritoriul României expediem gratuit comenzile cu produse în valoare peste 250 lei*.

Pentru orice comandă sub 250 lei, taxa de expediere a coletului este 19 lei (cu TVA inclus).

Pentru expedierea coletelor folosim companiile de curierat rapid DPD și Cargus.
În perioadele cu reduceri speciale sau de sărbători, livrările pot să dureze 2-3 zile sau chiar mai mult.

*Aceste taxe de expediere standard nu se aplică pentru clienții business și pentru comenzile speciale sau cele cu un volum/greutate foarte mare.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare