google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

Vanilla Vacation fürdőbomba - 100 g

12.00 RON
Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Fürdőbomba

Any Bomb - Vanilla Vacation fürdőbomba - 100g


Hogyha szereti az édes illatokat, a vaníliafagyi ízét, ez a fürdőbomba a tökéletes választás az Ön számára! Hagyja, hogy a Vanilla Vacation bombánk megolvassza lelkét és ezzel egyidőben táplálja bőrét a kakaó-, shea-, kókusz-, stb. vajaknak köszönhetően.


Használat:

Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait.

Csak külső használatra!

3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó!

Háziállatok elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó.


Összetevők / INCI: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Epsom Salt, Polysorbate 80, Colorant Mica díszítésként

Minden összetevő megbízható, ellenőrzött forrásból származik.
Any Bomb - Vanilla Vacation fürdőbomba - 100gHogyha szereti az édes illatokat, a vaníliafagyi ízét, ez a fürdőbomba a tökéletes választás az Ön számára! Hagyja, hogy a Vanilla Vacation bombánk megolvassza lelkét és ezzel egyidőben táplálja bőrét a kakaó-, shea-, kókusz-, stb. vajaknak köszönhetően.Használat:Csomagolja ki a védőfóliából a terméket, töltse meg a kádat meleg vízzel és helyezze bele a fürdőbombát. Hagyja hogy ez pezsegjen, forogjon és élvezze a habok kényeztetését. A pezsgés ideje alatt ne tartsa kezében, ugyanis ez ideiglenesen megszinezheti ujjait.Csak külső használatra!3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó!Háziállatok elől elzárva tartandó.Tárolás: Száraz és hűvös helyen tartandó.Összetevők / INCI: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Bitarate, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Epsom Salt, Polysorbate 80, Colorant Mica díszítésként Minden összetevő megbízható, ellenőrzött forrásból származik.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás