google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Zâna Primăverii - Lumânare Parfumată

119.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Verifică termen de livrare
Zâna Primăvara - Lumânare Parfumată Descoperă misterul și farmecul lumânării noastre din ceară de soia, ce aduce în viața ta esența unei lumi fermecate. Cu parfumul său dulce și durata de ardere de peste 50 de ore, această lumânare transformă fiecare moment într-o poveste magică. Privește cum flacăra ei dansează și lasă-te purtat în lumea tainică a zânelor, învăluită în căldura dulce a primăverii! Recipientul lumânării este de manufactură, fabricat din pudră de ceramică. Acest tip de material oferă multiple beneficii în afară de aspectul estetic. Aceste recipiente sunt eco-friendly, au un design unic și sunt rezistente la umiditate.   Greutate net: 170 g Greutate brut: 400 g Timp de ardere: min. 50 de ore Mod de folosire și indicații produs:  Lumânările noastre sculpturale sunt concepute pentru scopuri decorative. Acestea vor arde pentru o perioadă scurtă de timp. Dacă decideți să le aprindeți, scoateți accesoriile decorative de pe lumânare înainte să o aprindeți! Scurtați fitilul până la 4-5 mm. Este de așteptat să se scurgă ceara, asigurați-vă că o așezați pe o tavă rezistentă la căldură! Nu lăsați lumânarea aprinsă fără supraveghere ! Nu așezați lumânarea aprinsă la îndemâna copiilor sau în apropierea animalelor de companie ! A se depozita la un loc uscat și ferit de soare.  Ingrediente: Lumânările noastre sunt lucrate manual și conțin ceară de soia 100% pură, o sursă naturală, ecologică și non-toxică, iar fitilul este din lemn. Fitilul de lemn nu produce emisii dăunătoare în timpul arderii, ceea ce fac lumânările noastre mai prietenoase cu mediul și cu sănătatea. Un alt beneficiu este sunetul ușor de scânteiere pe care îl produce fitilul de lemn în timp ce arde, adăugând o notă plăcută experienței tale de relaxare.   Vă rugăm să rețineți că designul produselor noastre poate varia ușor față de imagine, deoarece acestea sunt realizate manual și unice în fiecare lot. Ne străduim să vă oferim cea mai bună calitate și autenticitate în fiecare produs. Vă mulțumim pentru înțelegere! 

Zâna Primăvara - Lumânare Parfumată

Descoperă misterul și farmecul lumânării noastre din ceară de soia, ce aduce în viața ta esența unei lumi fermecate. Cu parfumul său dulce și durata de ardere de peste 50 de ore, această lumânare transformă fiecare moment într-o poveste magică.

Privește cum flacăra ei dansează și lasă-te purtat în lumea tainică a zânelor, învăluită în căldura dulce a primăverii!

Recipientul lumânării este de manufactură, fabricat din pudră de ceramică. Acest tip de material oferă multiple beneficii în afară de aspectul estetic. Aceste recipiente sunt eco-friendly, au un design unic și sunt rezistente la umiditate.

 

Greutate net: 170 g

Greutate brut: 400 g

Timp de ardere: min. 50 de ore


Mod de folosire și indicații produs: 

Lumânările noastre sculpturale sunt concepute pentru scopuri decorative. Acestea vor arde pentru o perioadă scurtă de timp.

Dacă decideți să le aprindeți, scoateți accesoriile decorative de pe lumânare înainte să o aprindeți! Scurtați fitilul până la 4-5 mm. Este de așteptat să se scurgă ceara, asigurați-vă că o așezați pe o tavă rezistentă la căldură!

Nu lăsați lumânarea aprinsă fără supraveghere !

Nu așezați lumânarea aprinsă la îndemâna copiilor sau în apropierea animalelor de companie !

A se depozita la un loc uscat și ferit de soare. 


Ingrediente:

Lumânările noastre sunt lucrate manual și conțin ceară de soia 100% pură, o sursă naturală, ecologică și non-toxică, iar fitilul este din lemn.

Fitilul de lemn nu produce emisii dăunătoare în timpul arderii, ceea ce fac lumânările noastre mai prietenoase cu mediul și cu sănătatea. Un alt beneficiu este sunetul ușor de scânteiere pe care îl produce fitilul de lemn în timp ce arde, adăugând o notă plăcută experienței tale de relaxare.

 

Vă rugăm să rețineți că designul produselor noastre poate varia ușor față de imagine, deoarece acestea sunt realizate manual și unice în fiecare lot. Ne străduim să vă oferim cea mai bună calitate și autenticitate în fiecare produs. Vă mulțumim pentru înțelegere! Expediere și livrare colete

Taxe de expediere și livrare - România

Pe teritoriul României expediem gratuit comenzile cu produse în valoare peste 250 lei*.

Pentru orice comandă sub 250 lei, taxa de expediere a coletului este 19 lei (cu TVA inclus).

Pentru expedierea coletelor folosim companiile de curierat rapid DPD și Cargus.
În perioadele cu reduceri speciale sau de sărbători, livrările pot să dureze 2-3 zile sau chiar mai mult.

*Aceste taxe de expediere standard nu se aplică pentru clienții business și pentru comenzile speciale sau cele cu un volum/greutate foarte mare.

RON
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare