google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON

Zâna Verii - Lumânare Parfumată

119.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Verifică termen de livrare
Zâna Verii - Lumânare Parfumată Această minunată lumânare din ceară de soia aduce magia verii și farmecul zânelor direct în casa ta. Cu o aromă dulce și plăcută, această lumânare te poartă într-o călătorie în lumea fermecată a poveștilor. Cu o durată de ardere de peste 50 de ore, poți să te bucuri de vraja acestei lumânări pentru o perioadă îndelungată. Experimentează prospețimea și căldura verii chiar în propria ta încăpere! Fiecare flacără a acestei lumânări aduce cu sine povești și bucurie. Descoperă atmosfera magică a verii cu lumânarea noastră!   Greutate net: 170 g Greutate brut: 400 g Timp de ardere: min. 50 de ore Mod de folosire și indicații produs:  Lumânările noastre sculpturale sunt concepute pentru scopuri decorative. Acestea vor arde pentru o perioadă scurtă de timp. Dacă decideți să le aprindeți, scoateți accesoriile decorative de pe lumânare înainte să o aprindeți! Scurtați fitilul până la 4-5 mm. Este de așteptat să se scurgă ceara, asigurați-vă că o așezați pe o tavă rezistentă la căldură! Nu lăsați lumânarea aprinsă fără supraveghere ! Nu așezați lumânarea aprinsă la îndemâna copiilor sau în apropierea animalelor de companie ! A se depozita la un loc uscat și ferit de soare.  Ingrediente: Lumânările noastre sunt lucrate manual și conțin ceară de soia 100% pură, o sursă naturală, ecologică și non-toxică, iar fitilul este din lemn. Fitilul de lemn nu produce emisii dăunătoare în timpul arderii, ceea ce fac lumânările noastre mai prietenoase cu mediul și cu sănătatea. Un alt beneficiu este sunetul ușor de scânteiere pe care îl produce fitilul de lemn în timp ce arde, adăugând o notă plăcută experienței tale de relaxare.   Vă rugăm să rețineți că designul produselor noastre poate varia ușor față de imagine, deoarece acestea sunt realizate manual și unice în fiecare lot. Ne străduim să vă oferim cea mai bună calitate și autenticitate în fiecare produs. Vă mulțumim pentru înțelegere! 

Zâna Verii - Lumânare Parfumată

Această minunată lumânare din ceară de soia aduce magia verii și farmecul zânelor direct în casa ta. Cu o aromă dulce și plăcută, această lumânare te poartă într-o călătorie în lumea fermecată a poveștilor. Cu o durată de ardere de peste 50 de ore, poți să te bucuri de vraja acestei lumânări pentru o perioadă îndelungată.

Experimentează prospețimea și căldura verii chiar în propria ta încăpere! Fiecare flacără a acestei lumânări aduce cu sine povești și bucurie. Descoperă atmosfera magică a verii cu lumânarea noastră!

 

Greutate net: 170 g

Greutate brut: 400 g

Timp de ardere: min. 50 de ore


Mod de folosire și indicații produs: 

Lumânările noastre sculpturale sunt concepute pentru scopuri decorative. Acestea vor arde pentru o perioadă scurtă de timp.

Dacă decideți să le aprindeți, scoateți accesoriile decorative de pe lumânare înainte să o aprindeți! Scurtați fitilul până la 4-5 mm. Este de așteptat să se scurgă ceara, asigurați-vă că o așezați pe o tavă rezistentă la căldură!

Nu lăsați lumânarea aprinsă fără supraveghere !

Nu așezați lumânarea aprinsă la îndemâna copiilor sau în apropierea animalelor de companie !

A se depozita la un loc uscat și ferit de soare. 


Ingrediente:

Lumânările noastre sunt lucrate manual și conțin ceară de soia 100% pură, o sursă naturală, ecologică și non-toxică, iar fitilul este din lemn.

Fitilul de lemn nu produce emisii dăunătoare în timpul arderii, ceea ce fac lumânările noastre mai prietenoase cu mediul și cu sănătatea. Un alt beneficiu este sunetul ușor de scânteiere pe care îl produce fitilul de lemn în timp ce arde, adăugând o notă plăcută experienței tale de relaxare.

 

Vă rugăm să rețineți că designul produselor noastre poate varia ușor față de imagine, deoarece acestea sunt realizate manual și unice în fiecare lot. Ne străduim să vă oferim cea mai bună calitate și autenticitate în fiecare produs. Vă mulțumim pentru înțelegere! Expediere și livrare colete

Taxe de expediere și livrare - România

Pe teritoriul României expediem gratuit comenzile cu produse în valoare peste 250 lei*.

Pentru orice comandă sub 250 lei, taxa de expediere a coletului este 19 lei (cu TVA inclus).

Pentru expedierea coletelor folosim companiile de curierat rapid DPD și Cargus.
În perioadele cu reduceri speciale sau de sărbători, livrările pot să dureze 2-3 zile sau chiar mai mult.

*Aceste taxe de expediere standard nu se aplică pentru clienții business și pentru comenzile speciale sau cele cu un volum/greutate foarte mare.

RON
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare