google-site-verification: googlebcd43d61b3bb5552.html
delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

Zuhanyzó pezsgőtabletta - 7 x 40 g - Eukaliptusz, mentol, cédrus, fenyő illat

28.90 RON

Nincs készleten

Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Fürdőbomba

Zuhanyzó pezsgőtabletta - Eukaliptusz, mentol, cédrus, fenyő illat - 7 x 40g

 

Egy hosszú fürdés helyett Ön inkább a gyors zuhanyzást választaná? A hűlés, megfázás kellemetlen tüneteire keres azonnali segítséget?

Ebben az esetben a zuhanyzó pezsgőtablettánk Önnek voltak kitalálva ! A pezsgőtablettában található metholkristály, eukaliptusz-,cédrus-, fenyő illóolajok nagyszerű aromaterápiás hatással bírnak és azonnali felfrissülést nyújtanak !


Használat:

 

Távolítsa el a védőfóliát a termékről. Helyezze a pezsgőtablettát a zuhanyzófülke egyik sarkába vagy egy olyan pontjára ahol nem éri közvetlenül vízsugár. Engedje meg a vizet és állítson be egy melegebb hőmérsékletű vizet. Kis idő elteltével a tabletta elkezdi felszabadítani a kellemes illóolajakat,segít Felszabadítani a légutakat, csillapítani a fejfájást, általános közérzet javító hatással bír .Élvezze a frissitő zuhanyzást!

Kizárólag zuhanyzáshoz használható!

Csak külső használatra!

3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó!

Háziállatok elől elzárva tartandó!

Tárolás: száraz és hűvös helyen tartandó


Összetevők / INCI:

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Caolin clay, Zea mays starch, Menthol, Eucalyptus globulus leaf oil, Juniperus virginiana wood oil, Cedrus atlantica bark oil, Pinus sylvestris leaf oil, CI 77288

 




Zuhanyzó pezsgőtabletta - Eukaliptusz, mentol, cédrus, fenyő illat - 7 x 40g   Egy hosszú fürdés helyett Ön inkább a gyors zuhanyzást választaná? A hűlés, megfázás kellemetlen tüneteire keres azonnali segítséget? Ebben az esetben a zuhanyzó pezsgőtablettánk Önnek voltak kitalálva ! A pezsgőtablettában található metholkristály, eukaliptusz-,cédrus-, fenyő illóolajok nagyszerű aromaterápiás hatással bírnak és azonnali felfrissülést nyújtanak ! Használat:   Távolítsa el a védőfóliát a termékről. Helyezze a pezsgőtablettát a zuhanyzófülke egyik sarkába vagy egy olyan pontjára ahol nem éri közvetlenül vízsugár. Engedje meg a vizet és állítson be egy melegebb hőmérsékletű vizet. Kis idő elteltével a tabletta elkezdi felszabadítani a kellemes illóolajakat,segít Felszabadítani a légutakat, csillapítani a fejfájást, általános közérzet javító hatással bír .Élvezze a frissitő zuhanyzást! Kizárólag zuhanyzáshoz használható! Csak külső használatra! 3 év alatti gyerekek elől elzárva tartandó! Háziállatok elől elzárva tartandó! Tárolás: száraz és hűvös helyen tartandó Összetevők / INCI: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Caolin clay, Zea mays starch, Menthol, Eucalyptus globulus leaf oil, Juniperus virginiana wood oil, Cedrus atlantica bark oil, Pinus sylvestris leaf oil, CI 77288  
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás